Det händer onekligen massor

Igår var det fullt upp hela dagen och när jag och maken senare på kvällen hade käkat middag så satt vi och pratade i vanlig ordning. Klockan hade inte hunnit bli särskilt mycket då vi började prata om kvällen och om vi skulle hitta på någonting.

Ingen av oss hade några särskilda idéer och regnet hängde i luften, så vi bestämde oss för att sätta oss i bilen och köra söderut till Övik för en kopp kaffe hos Anders mamma. Sagt och gjort, det blev ett impulsbesök där och vi träffade även Anders syster och systerdotter. En vanlig torsdag i augusti. Trevligt!

Tror nog att det var jag som var ganska rastlös, kände fortfarande mig lite hängig och halsontet hade inte riktigt gett sig. Så träning var inte aktuellt.

Imorse har jag deltagit i ett välbesökt frukostmöte som Marknadsföreningen arrangerade och jag hann också med intressanta samtal med några företagare. Det händer onekligen massor i Umeå och det är kul att kunna jobba med förutsättningarna för att fler jobb ska kunna komma till stånd. För det är ju våra driftiga entreprenörer och företagare som ser till att jobben växer och blir fler, vår roll från det offentliga är ju att ge goda förutsättningar för det, att liksom kratta i manegen så gott det går.

Nu är det första fredagen i min favoritmånad september och jag väntar på att lunchen ska bli varm, igår testade jag att laga en retro-klassiker som jag inte gjort tidigare, nämligen Flygande Jakob. Fast utan jordnötter. Det blev faktiskt helt okej och nu är den snart varm.

September är som ni vet min favoritmånad av många skäl, främst för att riktigt vackert septemberväder är så himla skönt. Men det är också en månad då det händer mycket, de flesta är igång igen efter semestern och har fortfarande energin kvar efter sommaren. Årets upplaga av september verkar också bjuda på en hel del roliga saker, men det återkommer jag till så småningom 🙂 .

Trevlig fredag!