Ingen är bättre än originalet

Då var det redan fredag igen och dags att runda av denna jobbvecka. Ska bli riktigt skönt med en ledig helg. Även om jag tycker att jag har blivit mycket bättre på att ta en dag i taget så är det emellanåt lätt att dras med i ett tempo som i vissa stunder kan kännas nog så högt.

Därför har jag varit riktigt glad och nöjd över den gångna veckan som jag har tillbringat helt och hållet på hemmaplan. Eftersom den har varit resfri så har jag haft tid att ägna ungefär fem timmar totalt åt min hobby, att träna. Är himla glad över att kunna summera fem träningspass hittills denna vecka.

Det har förstås medfört lite ömma muskler på olika ställen, men oj så skönt! Ljuvligt att ha känslan av ökad styrka i kroppen. Rekommenderas!

Ikväll ser jag fram emot att tända brasan och kolla lite på teve, kanhända unnar jag mig lite godis också ?. Jag gillar skumgodiset Juleskum och brukar testa årets smak varje år. Hittills är det ingen som har varit bättre än originalet.

Upp till bevis för årets smak med lingon således ?

Den kommande helgen kommer nog att ägnas åt samhällsfrågor då det är oktober månads kommunfullmäktige på måndag och det är en del att förbereda inför det. Att döma av ärendena som ska beslutas om så lär det bli en lång dag. Återkommer närmare om det.

Sen blir det nog en del teknikpyssel också, ska se om jag får ihop en NAS (Network attached storage) för att underlätta lagring av foton och annat. Det blir en utmaning men det är inom området jag gillar så det känns lagom utmanande. Håll tummarna ?

Trevlig fredag!