Resande läsning och nytt julpyssel

I morse vaknade jag av en skön känsla av att ha gjort något bra igår, träningsvärk på väl utvalda ställen var kvittot på riktigt bra träning igår 🙂 . Måhända finns det ett överhängande behov av lite stretching och lätt yoga ikväll och det är ju ett trevligt bevis på att jag gjorde rätt för mig på Iksu igår. Det får i så fall vänta till hotellrummet i Bryssel senare ikväll.

Om en stund är det dags att bege sig till flyget för att åka via Stockholm till Bryssel för utskottsmöte imorgon. Ser fram emot det, brukar vara intressanta diskussioner och bra nätverk. Det har snöat en hel del runt om i landet och även här hos oss, så det är vitt och ljust ute just nu. Prognosen skvallrar om regn och plusgrader om några dagar så det är väl bara att njuta av snön så länge den ligger kvar.

Har än så länge inte sett att det ska vara några problem med snön på Arlanda, men vädret rår man ju inte på så det blir som det blir. Ser fram emot att ägna restiden åt att läsa böcker, just nu håller jag på med Dan Browns senaste och har inte så mycket kvar av den.

Igår passade jag på att fylla på boklistan i min iPad och det blev tre nya inköp. Måns Kallentofts senaste, en ny av Arne Dahl och så köpte jag “Det” av Stephen King. Jag läste “Det” när den kom ut och det är väl i runda slängar trettio år sen. Minns att jag var ganska rädd och uppskrämd av den då, så det blir lite kul att läsa om den i vuxen ålder. Jag har inte sett den senaste bioversionen av boken, utan väljer att läsa den istället.

Jag tror att jag har kvar den analoga varianten av boken, men det bär lite emot att kånka på 1215 sidor så jag köpte den digitala e-boken istället. Väger typ ingenting i paddan 🙂 . Det blir en lång dag imorgon, om allt är i tid så landar jag vid midnatt här hemma i Umeå. Så jag försöker använda ställtiden som blir sådana dagar till att läsa böcker. Det är skön avkoppling och går bra att göra på de allra flesta ställen.

I måndags var det en rejält fullmatad och bra dag, mer än halva dagen ägnades åt strategiarbete och framåtsyftande diskussioner och kvällen ägnades åt styrelsemöte med den Moderata kretsen i Umeå. Så det var inte utan att jag var trött efter den dagen.

Men jag fick lite extra inspiration på lunchen och köpte lite pyssel åt mig själv – julkort att göra själv och nya pennor. Känner mig lite som barn på nytt när jag får hålla på med sånt 😉 . Ser fram emot att få tid och ro att skapa lite, kanske blir det någon stund för det under den kommande helgen.

Snart dags att stänga datorn och bege sig söderut.

Trevlig onsdag!