Rullar igång igen

Då var det måndag och dags att rulla igång arbetet och jobbåret igen. Vis av erfarenhet och stigande ålder så har jag gjort mitt bästa med att försöka att inte boka upp allt för mycket första dagarna efter en ledighet. Vet ju att det alltid går snabbt att komma upp i tempo och svårigheten ligger i att behålla lugnet. Det gick väl sådär får jag erkänna, men jag får försöka träna mer på det helt enkelt. Skam den som ger sig ?.

Har kvar detta bad i Atlanten i minnet som en påminnelse om att ibland pausa och dra efter andan och att det också går att flytta sina egna gränser, som för mig som är värsta badkrukan och inte är särskilt förtjust i höga vågor.

Efter dagens arbete väntar styrelsemöte med Moderaterna Umeå centrala inför kommande årsmöte nästa vecka. Sen fortsätter möteskvällen med årets första möte med fullmäktigegruppen. Det är som ni vet valår vilket innebär en markant ökad aktivitetsnivå under de kommande åtta månaderna. Vi har fått glädjas över ett ökat stöd i opinionen och det ger bra pepp och råg i ryggen, men vi vet att det bara är en enda mätning som spelar roll och det är den som sker den nionde september i år. Valdagen förstås.

Men det är klart att det är betydligt roligare att känna medvind än motsatsen och i så många samtal som man har så känns det bra, även här på lokal och regional nivå där många säger att det är dags för mer moderata idéer. Det bådar gott förstås men kräver givetvis hårt arbete, ända in i kaklet. Men när man till och med får nya medlemmar i solen på semestern så känns det som att det finns möjligheter ?.

Nu är det dags att ta på betydligt varmare kläder än jag behövt hittills i år för att promenera till jobbet. Har som ambition att upprätthålla det dagliga målet av steg så det gäller att hålla igång!

Trevlig måndag!