Relativ rivstart

Det blev en relativ rivstart igår och idag har jag en hel del att komma ikapp med jobbmässigt. Byte av arbetsplats blev ett oväntat extramoment, men det är som det är.

Fina tulpaner tog jag med mig hem på vägen från jobbet igår och de ger en härlig känsla av annalkande vår. Ser fram emot detta år och det känns skönt. Framför allt är det mycket som har landat och så smått börjar ramla på plats så jag ser fram emot det. Kanske lite kryptiskt, men följ mig under året så kommer det nog att klarna ?.

Det är något särskilt med vita tulpaner, jag gillar det fräscha och krispiga i det.

Om jag har tur så hinner jag nog med ett träningspass idag, det kliar lite i kroppen efter att få svettas och ta ut sig och sen kanske belönas med skön träningsvärk. Det blir i alla fall i huvudsak datorjobb idag, inga inbokade möten idag.

Det är dags att boka in några flygresor för de kommande veckorna som inleds med möten på SKL och därefter är det dags för möten i Bryssel med Regionkommittén. Så det verkar som att Arlanda lär få ett antal besök av mig även detta år ?.

Det har kommit några nya avsnitt av Bron, en så himla bra serie som finns på SVT play. Det sägs att det är den sista säsongen med Saga Norén och då är det ju bara att sörja en stund ?. Jag och Anders har sett alla tidigare avsnitt och nu har även dottern hittat serien. Sjukt bra. Vi såg ikapp de första avsnitten i söndags och sen det tredje på ”vanlig” teve. Inte så ofta det blir att se nåt annat än streamade saker nuförtiden.

Trevlig tisdag!