Tvååring och femtioårskalas

Igår fyllde min blogg i detta format och på denna webadress hela två år, det har gått riktigt fort. Bloggen i sin helhet är ju snart tonåring, men har genom åren haft en sökande period på olika webbplatser ?. Jag firade tvååringen genom att göra klart lite planering inför lite nytt här, snart får ni se lite mer av det.

Dessutom fick jag det stora nöjet av att vara kattvakt åt dotterns och hennes sambos nya lilla kattunge. Så gullig och mysig krabat, nyfiken och kramgo. Fast pytteliten. Jag fick småskratta lite åt mig själv som var optimistisk nog för att ta med mig stickningen dit. Gick ju inte direkt att sticka, Sigge tyckte det var så himla roliga leksaker 🙂 . Både garnnystan och stickor, tjoho liksom!

Men det blev lite tid för att reflektera och planera, bra avkoppling för huvudet.

Måste ju bara dela med mig av en fantastisk fredagskväll, där vi firade en god vän som fyllde femtio år. Hans sambo hade planerat och ordnat allt i största hemlighet sen i oktober (!) och vi har varit del av planeringarna i en facebookgrupp. Cirka hundra personer som alla lyckats med att inte försäga sig och yppa det minsta om överraskningen. Bara det i sig är ju coolt.

Innan det var dags för överraskningsfesten så gick jag och maken till Rex för ett glas vin med min goda vän Christina Rickardsson, en av våra mycket duktiga personer från Umeå. Det är så himla kul att följa henne och hennes framgångar, och om du ännu inte har läst hennes bok “Sluta aldrig gå”, så rekommenderar jag en stunds god läsning.

Christina jobbar just nu på hennes nästa bok och det ska bli så kul att få läsa den när den släpps under nästa år.

Sen gick vi tillsammans till Invito för festföremålets överraskningsfest. Det var så kul att se hur överraskad och glad han blev, han hade ingen aning om att så många vänner väntade en trappa upp för att fira honom hela kvällen. Chocken satt i en bra stund och det värmde verkligen att se hur glad han blev över att vi alla var där och firade honom tillsammans.

Anders, Erica, Anders och jag 

Under kvällen blev det många goda samtal och skratt med vänner från stan och nya vänner från andra delar av landet. Riktigt kul! Jag och Anders träffade födelsedagsbarnet dagen efter också, och han var fortfarande glatt överraskad efter fredagen. Superlyckat och det är bara att gratulera Erica till att hon lyckats fullt ut med hela arrangemanget, well done!

Det är verkligen riktigt roligt att glädjas åt femtioåringens glädje och att se hur känslosamt det blev, själv hade jag väl varit svimfärdig om jag varit i hans kläder 🙂 .

Idag började jag morgonen med att ta en god kopp kaffe och att ladda mentalt för att göra klart bokföring inför bokslutet för bostadsrättsföreningen. Nu är det gjort och det sisyfosarbetet kan läggas till handlingarna för denna gång. Men, ordning och reda är A och O så det är ett arbete man bara helt enkelt får tänka Just do it och bara göra.

Nu är det dags att heja fram Tre kronor som spelar mot Finland just nu, som vanligt den viktigaste matchen att vinna 😉 . Det har varit ett fantastiskt OS så här långt och än är det inte över, så vi hoppas på fler medaljer så klart. Heja Sverige!

Trevlig söndag!