Ska inte spoila

Igår kväll såg vi det allra sista avsnittet av Bron innan det var dags att knyta sig inför denna vecka. Jag gillar verkligen Bron och i synnerhet Sofia Helin som gör en mycket bra roll som Saga Norén. För dig som inte har sett serien, eller det sista avsnittet, så ska jag inte spoila (även om det är lite frestande, det ska medges 😉 ). Men jag tycker att avslutet blev bra. Så mycket kan jag säga.

Idag är det måndag och minus tio visade termometern i morse, dock är solen uppe och det piggar upp. Varma kläder och en promenad till jobbet gör att man vaknar, inte för att jag brukar gå i sömnen direkt men det är härligt med dagsljus och sol.

Denna vecka har jag flera roliga saker att se fram emot, kanske allra mest tisdagens grej och vad det är kommer jag att återkomma till såklart. Ska inte spoila det heller 😉 . Men det ser ut som att även denna vecka kommer att gå snabbt och så hoppas jag att knivarna i halsen som jag vaknade med i morse försvinner. Helst omgående. Ska göra vad jag kan för att det ska bli så i alla fall.

Nu är det dags att dra igång dagens jobb och förbereda inför förmiddagens möte.

Trevlig måndag!