Ledig fredag var välbehövligt

Ja ni, så här på fredagskvällen är det bara att vara tacksam för att jag hade möjlighet att få en ledig dag idag. Det där med att fixa skadorna efter måndagens strömavbrott tog en hel del tid. Tyvärr blev det ju ganska kostsamt att ersätta tekniken efter det också, men nu är det äntligen inkopplat och klart.

Man får väl vara glad över att jag slapp byta ut högtalarna också och dra nya kablar till dem, men nu är ny receiver och subwoofer på plats och installerade. Det blev besök hos tre olika butiker innan jag till slut fick bra hjälp på HiFi Klubben.

Vilka ljuvliga temperaturer det varit idag, som här sent på eftermiddagen med tjugo grader varmt!

När jag ändå höll på med installationerna och att krypa bakom teven så var det lika bra att passa på att köra ett varv med dammsugaren, så då blev det gjort också.

Butikerna öppnade som vanligt vid tio på förmiddagen och jag cyklade in till stan då, i tron att jag ganska snabbt skulle bli klar med mitt teknikfix. Men jag passade också på att besöka Hanzéns som är en klädbutik som jag har handlat en del av när jag bodde i Norrbotten, både i Luleå och under en tid i Boden.

Jag hittade ett par fina klänningar och slog till då de idag hade 20 % på just klänningar. Vårfint!

Jag unnade mig en glass idag, det var riktigt gott och det gav lite sommarkänslor. Soligt och varmt väder hela dagen idag, hurra!

Istället för att lyssna på latmasken så skyndade jag mig att byta om och snöra på mig löparskorna och så sprang jag en runda längs älven både upp- och nedströms i lite drygt fyra kilometer. Det var lite styltiga ben i början efter gårdagens längre runda, men oj så skönt det var när jag väl kom igång. Framför allt att vara ute i det härliga vädret och rensa skallen lite. Plus att jag bara har lite kvar på min ljudbok och det är upplösningen som jag ser fram emot att lyssna på nu.

Nu blir det lite godis och Let’s Dance för min del, dans är ju så himla kul och att titta på proffsen är ju ren underhållning.

Trevlig fredag!