Allt ska hinnas med i maj

Hej igen, vilken rush det är just nu. Det är som att A-L-L-T ska hinnas med för alla under maj månad. För min del har veckan varit fulltecknad med jobb, föreningsstämma, gårdsstädning med bostadsrättsföreningen, och en hel del annat smått och gott. Ser att jag inte har hunnit med bloggen sen i måndags (!). Men när jag har haft en stund över så har det helt enkelt fått vara vila som jag har prioriterat.

Känner mig ändå lite nöjd och tacksam över att jag ändå har hunnit med ett par träningspass som jag fick till på lunchen. Tränar mig på att tänka att lite alltid är bättre än inget, och att jag faktiskt har hunnit med åtminstone två kortare pass denna hektiska vecka. Det är inte helt enkelt faktiskt, att tänka så menar jag, men jag övar mig på det.

Idag är det ännu en fantastiskt vacker solig morgon här i Umeå och jag tänker hela tiden att man skulle behöva ta tillvara det underbara vädret och faktiskt prioritera att vara ute och röra på sig. I det långa loppet tror jag – eller jag är faktiskt helt övertygad om det om sanningen ska fram – att man blir mycket mer effektiv i allt annat man tar sig för om man får både röra på sig och samtidigt få vara utomhus.

Men så finns ju vardagen och jobbet också och det får ibland bara stanna som en vacker tanke när allt annat pockar på. Jag är i alla fall glad över att jag har möjligheten att börja jobba tidigare på morgonen såna här fina dagar, då kan jag sluta lite tidigare på eftermiddagen och ändå hinna vara ute. Solfilmen som visas på SVT varje vecka är ju rolig att se, det blir ungefär en timme mer dagsljus för varje vecka just nu och det blir inte mörkt förrän efter klockan tio på kvällen. Åh så skönt det är!

Om en liten stund är det dags för dagens förtroendeuppdrag, det är styrelsemöte med Upab (Umeå parkering AB) där jag är vice ordförande. Inför detta möte verkar det inte vara några direkta kontroversiella frågor att hantera, såvida det inte har dykt upp något sedan vår beredning. Det återstår att se. Så kanske, kanske, får jag en liten bonustid innan lunchen, håll tummarna!

Både den här veckan och den kommande kommer att vara fulltecknade med jobbmöten och sen uppdrag i Stockholm. Jag ska försöka hinna med bloggen (och så hoppas jag att vi hörs under helgen också förstås, då är jag ju hemma och ganska ledig) men om du vill följa vad jag gör annars, så är du välkommen att kika in på något av de sociala medier jag finns på. Där hinner jag oftast göra kortare och snabbare uppdateringar.

Jag tycker faktiskt allra mest om Instagram om sanningen ska fram, och jag har som ambition att jobba mer med instastorys där så småningom. Det är roligt att följa andra på instastory och Instagram, man får snabba inblickar i deras vardag och vad de pysslar med.

Så om du vill och har lust så ses vi på sociala medier! Passa på att njuta av dagen och så hoppas jag att du också får en fin dag med underbart försommarväder, var än du befinner dig.

Trevlig fredag!