Allt är bättre än inget

Måndag kväll och vi har kommit hem efter månadens gruppmöte med moderaterna i fullmäktigegruppen. Idag inledde vi med gruppfotografering av de flesta på den kommande valsedeln och det blev en rolig stund med många skratt. Det är en härlig stämning i gruppen och vi var många som också deltog i den gångna helgens kick-off inför valet i Övik.

Man hinner prata mycket med vännerna som också delar intresset för samhällsfrågor och politik och det är roligt. Politik är ju roligt 🙂 . Vi har också en härlig blandning av personer med många olika erfarenheter och i olika åldrar och det är berikande. Sen är det ju förstås så att man har ju inte heller roligare än man gör sig, och det är ju bättre att ha kul än motsatsen 😉 .

Veckan började med ett par bra möten på jobbet och dagen har verkligen gått i ett svep, så nu ska jag koppla av i soffan en stund. Maken har fortfarande jobb kvar, men tack vare bärbar dator och internet (alltså, hur gjorde man egentligen innan man hade det?) så kan man ju jobba även hemifrån. Så kaffebryggaren är på gång med en panna kaffe och det blir bra.

Nu har jag haft flera intensiva men bra dagar i partiets och Umeåbornas tjänst, så imorgon ser jag fram emot att hinna med min andra hobby, ni vet det där med rörelse och träning. Idag har det varit rejäla vindar och benen fick jobba rejält i motvinden när jag cyklade till och från jobbet. Så lite vardagsmotion blev det av i alla fall, men jag ska inte sticka under stolen med att jag saknar att få till mer svettig träning.

 

Det är som att det börjar krypa i kroppen och kännas som någon form av rastlöshet i benen framför allt när jag inte har haft möjlighet att få tid att träna. Så imorgon hoppas jag att det kommer att ges utrymme och tid till det. Eller kanske rättare sagt, så ska jag göra vad jag kan för att se till att det blir så 🙂 .

Allt är som sagt bättre än inget och det är viktigt att träna sig på att tänka så också trots att det inte alltid är lätt. Nu doftar det gott av nybryggt kaffe, så det är dags att ta sig en kopp och sjunka ner i soffan.

Trevlig måndag!