Framsteg, smarrigt och fräscht!

Det ymniga snöandet har pågått hela helgen och fortsätter. Det är bara att stilla hoppas på att det snart räcker med snö, frågar man mig (som just nu inte ens syns bakom snöhögarna) så tycker jag att det finns tillräckligt 🙂 .

I fredags så gjorde jag slag i saken och investerade i en löparväst som är skön att ha för utomhusbruk. Funktionella saker gillar jag verkligen och denna från Craft var superlätt och smidig att springa i. För jag gjorde just det i fredags, nämligen sprang ute i snöandet. Tänk om någon hade sagt till mig att jag dels skulle göra det, dels faktiskt tycka om att göra det. Framsteg!

Temperaturen utomhus har stigit till rimliga grader och håller sig runt nollan fast oftast på minussidan. Det var bra plogat på de allra flesta gångvägar, trots att det har kommit mycket snö dessa dagar, så en eloge till snöröjningen. Oftast så får de nog mest höra när det upplevs ta för lång tid att få bort snön, så jag tycker att det är bra att uppmärksamma att snösvängen gör ett bra jobb under ofta ganska trånga förhållanden.

Igår så behövde maken göra några ärenden på stan så det blev en promenad dit. När vi var klara så kurrade det lite i magen och vi gick på Rex och åt en god brunch.

Mycket smarrigt och fräscht! Allt detta är för en person, så ni kan ju tro att jag blev rejält mätt 😉 . Eftermiddagen ägnades åt att sticka vidare på ena ärmen till tröjan som jag håller på med och nu har jag en morot som heter duga för att bli klar. Alldeles snart får jag nämligen nytt garn till en tröja som dottern önskat sig, och jag vet ju hur mycket roligare det är att få sätta igång med något nytt än att göra klart monteringen på det man redan har stickat. Så det är bara att sticka för fullt när tid och tillfälle ges.

Innan det var dags att bänka sig i tevesoffan för kvällens deltävling i mello så bytte vi om och promenerade till Iksu för ett träningspass. Man tänker ju att man rimligen borde vara typ ensam i gymmet en lördagskväll, men inte då. Det är ju inte den mest trafikerade tiden men det var ändå ganska mycket folk där. Kul! För min del så blev det en kortare löpsväng och sen lite funktionell styrka.

Det mesta av dagen idag har jag annars ägnat åt en mängd administrativa grejer, bokföring som är gjord, ny skrivare installerad, förberedelser inför den kommande veckan, och så har min att-göra-lista i min väldigt analoga anteckningsbok fått några nya uppdateringar.

Den är numera påbörjad och fylls kontinuerligt på med nya tankar, idéer och kom-ihåg-grejer. Däremot har jag köpt några nya pennor, såna som har smal spets och inte flyter ut när man skriver. Bra pennor är viktigt vet ni 🙂 .

Nu återstår kvällen och vi får väl se vad vi hittar på då, det känns som att datorn kommer att stängas av snart i alla fall och få lite vila tills imorgon bitti då jag har en ganska välfylld agenda med saker som ska göras och inläsning. Mer om det senare förstås. Imorgon kväll väntar även årsmöte med “min” förening, Moderaterna Umeå Centrala. Och gruppmöte med kommunfullmäktigegruppen, så det är samhällsfrågor för hela slanten.

Trevlig söndag!