Omvald som ordförande, tack för förtroendet!

Ikväll fick jag förtroendet att bli omvald som ordförande för Moderaternas största lokalförening i Västerbotten, nämligen Umeå Centrala Moderater. Det är jag mycket glad och tacksam för och jag kommer att göra mitt bästa med att fortsätta driva på för ännu mer moderat politik och ännu fler moderata medlemmar.

Politik är ett lagspel och det är bara när vi tillsammans drar åt samma håll som det går att få till en förändring. Valresultatet i Umeå och i Västerbotten var ett steg i rätt riktning för oss, vi ökade i förtroende och lokalt i Umeå gjorde vi det näst bästa valresultatet i modern tid.

Att göra ett bra valresultat är viktigt för att vi ska kunna få möjlighet att driva moderat politik för en ökad tillväxt och större valfrihet för alla. Men vi vill mer förstås och vi jobbar hårt och målmedvetet med att ständigt öka förtroendet för politiken och även samhällsfrågor i stort. Vi har siktet inställt på 2022 men även genom att hela tiden driva moderata frågor i dagspolitiken, både lokalt och regionalt.

Vi är många engagerade och jag är särskilt glad över att ha Joline Göttfert som vice ordförande i styrelsen, hon är en klippa och mycket kompetent. Joline har även uppdrag i Moderata Studenter och MUF. Heja!

Det känns också mycket bra att det var ett enigt årsmöte som gick på valberedningens förslag i alla dess delar. Jag känner mig stolt och glad över att få leda en stark och engagerad förening där vi alla har fokus på moderat politik. Året som gick var ju som bekant ett valår och där var det många av föreningens medlemmar som hade ett högt engagemang i våra olika aktiviteter.

Föreningen har sedan tidigare funnits på sociala medier och på Instagram ökar vi hela tiden och vi välkomnar nya följare som är intresserade av vad vi gör. Välkommen du också! På både Instagram och Twitter heter vi @moderaternaumeacentrala (såklart 😉 ). Om du även vill följa med mig på sociala medier så är du varmt välkommen, @agrenwikstrom heter jag där 🙂 .

Under det kommande året kommer vi att fokusera ytterligare på att utveckla närvaron i sociala medier i vårt opinionsarbete, vi ser att det där går att få genomslag för många frågor. Vi vill också bli ännu fler i föreningen, så om du inte redan är medlem så är du hjärtligt välkommen att bli det! Ett enkelt sätt att bli medlem är att gå in på moderaterna.se och klicka på länken “bli medlem”.

Vi är mycket glada över den stora tillströmning av nya medlemmar som sker men vill förstås även välkomna dig till oss, så vänta inte utan bli medlem du också!

Trevlig måndag!