Det är nästan otroligt

Det är nästan otroligt men nu är det fredag igen, denna vecka gick också förbi med vindens hastighet. Det har varit en hel del jobb med infrastrukturfrågor och förslaget om att sänka hastigheten längs E4 mellan Umeå och Skellefteå, och jag är glad över all respons kring den frågan. Det är tydligt att det är en fråga som engagerar många.

Igår regnade det på förmiddagen så för min del ägnade jag mig åt digital strukturering och rensning. Synnerligen välbehövligt, ibland undrar jag lite om det inte finns en liten hamster inneboende hos mig 🙂 . Den som spar den har, ungefär. Så nu och då behöver man rensa lite. Det blir nästan samma känsla som att rensa i garderoben, förrådet eller på något annat ställe, även om den digitala rensningen inte tar lika mycket synlig plats så är den lika välbehövlig. Skönt när det är gjort.

Idag så verkar vädret ha lite svårt att bestämma sig, det har varit regnskurar omväxlat med solsken och behaglig temperatur. Ganska passande jobbväder hur som helst. Det blir skönt med helg och än så länge en helg som inte är inbokad med något särskilt. Det ska jag passa på att uppskatta.

Det är också avkopplande att ta en titt i bilderna från sommarens vandring i alperna, så vackra vyer i de gröna bergen! Det ger verkligen mersmak och en längtan tillbaka till vandringen, även om jag med min höjdrädsla fick utmana mig själv rejält emellanåt. Men känslan av att ha vågat och sen klarat av det är så härlig.

Nu är det dags för en kopp eftermiddagskaffe och sen göra klart det sista för dagen innan en ledig fredagskväll hemma väntar.

Trevlig fredag!