Stilla veckan är fullmatad

Om jag inte är helt felunderrättad så har vi nu inträtt i det som kallas stilla veckan och för min del ser jag fram emot den kommande påskhelgen och en välbehövlig liten ledighet, och då hoppas jag stilla veckan kan göra skäl för namnet för min del.

De förstärkta restriktionerna och rekommendationerna för vårt län är förlängda till 18 april, så det blir inget besök hos familjen som vi hade hoppats. Det får vänta ett tag till och det ska bli så härligt när de har fått vaccinet så vi kan ses och umgås igen. Men tills dess så fortsätter vi att jobba hemma och hålla oss till vår egen bubbla.

Stilla veckan ja, det får vänta till veckoslutet som sagt. Det är mer än fullt upp just nu faktiskt, och under helgen som nyss har avslutats så har jag ägnat den helt åt partiets verksamheter. I lördags så genomförde Moderaterna den årliga konferensen Sverigemötet som i år firade 50 år. Som allt annat så var det en helt digital konferens i år, och vi var nästan 2000 moderater från hela landet som sågs och fick en bra dag tillsammans.

Det var lite kul att se både mig och Anders finnas på kampanjbilder under Sverigemötet!

Igår så genomförde Moderaterna i Västerbotten årets länsförbundsstämma, och det var trevligt att träffa partivänner från hela länet för att avhandla ärenden och även få tid för gemensam utbildning och information. Såklart även detta digitalt, som allt annat. Men numera börjar vi ju alla bli rätt vana vid olika system och att komma ihåg att trycka på mute när man inte talar 🙂 .

Anders fick förnyat förtroende att fortsätta leda länets verksamhet som länsförbundsordförande för Moderaterna och alla val skedde i full enighet. Så roligt!

Mellan zoom, teams och Webex så är det skönt att kunna få lite frisk luft och ta den dagliga promenaden. Våren är här på riktigt och det är skönt att känna solen värma gott när man är ute, även om det just nu i skrivande stund är mulet så töar det.

Det är ju inte så vackert med gammal och smutsig snö, men för mig är det ett fint vårtecken. Att emellanåt kunna ha både mössan och handskarna i handen för att det är varmt, är ju helt ljuvligt!

Idag är det kommunfullmäktige hela dagen, imorgon är det fullt upp med infrastrukturrelaterade möten och på onsdag är dagen fylld av regionala utvecklingsfrågor. På torsdag är det första april och det ska bli intressant att se om jag blir lurad denna gång 🙂 . Jag har klarat mig undan sånt många år, men man ska aldrig säga aldrig förstås.

Innan veckan är slut så ska jag också hinna med det årliga besöket hos optikern för att se om jag behöver ny styrka i glasögonen, det är ju alltid kul med nya bågar också så det återstår att se resultatet från besöket.

Scorett levererade lite vårkänsla också, även om dessa får vänta några veckor till innan utomhusbruk

Sen ser jag verkligen fram emot en vilsam helg här hemma med tid för träning, läsning, handarbete och hemmapyssel. Mina frön som jag planterade för nästan en månad sen har kommit upp och fått flera blad på sin stängel, det är nästan som slow-tv att följa dem 🙂 . Av tjugo planterade frön har nitton kommit upp och det ska bli kul att se hur många som sen växer till sig. Tänk ändå vad man får tid till på grund av Corona.

Trevlig måndag!