Fredag med en överraskning

Tänk att det redan är fredag igen, det känns som att det alldeles nyss var måndag. Fast det är klart, nu är det hyfsat packat i almanackan och det är mycket som ska förberedas och läsas in utöver sammanträden, så det är ju inte så konstigt att det känns som att det är två dagar varje vecka istället för sju.

Jag och maken delar kontor här hemma och beroende på hur många möten man har så kommer vi överens om vem som kan stå och jobba vid våra höj- och sänkbara skrivbord, och vem som får flytta ut till vardagsrummet. Båda funkar förstås lika bra och har sina fördelar, så hittills under hela pandemitiden har det inte varit något problem. Har man sammanträden där man ska tala mycket så använder man kontoret där man har bättre kamera och riggat ljus för det.

Som här, förra torsdagen då jag fick förmånen att tala som samordnare för EPP på utskottsmötet i Regionkommittén. Då är det bättre att kunna använda bättre webbkamera, ljud och ljus som ger en bättre bild. Tänk ändå så mycket man har lärt sig under pandemin kopplat till digital teknik.

Förberedelserna inför nästa vecka har jag jobbat med sen tidig morgon idag och än är det en hel del kvar. Det är dags för regionfullmäktige, arbetsutskott i regionala utvecklingsnämnden, Norrlandskonferens för Moderaterna som i år hålls i Östersund och höstkampanj med Moderaterna.

Höstkampanjen startade i söndags, och i tisdags kväll så drog vi igång den här i Umeå med vykortsutdelning. Det är dags att få ordning på Sverige, det tror jag att många kan instämma i. Med i skrivande stund 359 dagar kvar till valet så ser vi fram emot att få rösta fram en ny regering.

Maken överraskade mig med att komma hem med en så vacker blombukett idag! Ljuvliga höstfärger och jag hoppas kunna njuta av sån blomsterprakt länge! Han köpte dem på Interflora här i stan och de brukar ha bra kvalitet på blommorna, det är det säkert även denna gång. Underbar överraskning!

Trevlig fredag!