God fortsättning!

God fortsättning! Jag hoppas att du haft fina dagar under julhelgerna, det har jag haft. Julfirande med familjen och så min allra bästa julklapp, tid med hela familjen tillsammans. Jag har njutit maximalt varje stund av att umgås med mina vuxna barn, ja de kommer alltid att vara mina barn oavsett ålder och även fast de numera är vuxna 🙂 .

Innan julhelgerna så var det verkligen full fart på nästan alla fronter för min del, så jag fick leta för att hitta några stunder för avkoppling. Det blev det i form av att jag hann färdigställa tröjan som jag har stickat senast. Denna gång blev jag faktiskt nöjd med resultatet och det ljuvliga garnet!

Jobbmässigt så har det varit osedvanligt mycket innan julen, så min ambition av att hinna med bloggen fick tyvärr stryka på foten. Men jag tänker att de flesta nog har haft fullt upp själv också med mycket som ska hinna färdigställas och förberedas för att man sen ska kunna få lite välförtjänt vila och ledighet.

För min del så blev det så pass fullt upp att en stor del av den träning som jag hade önskat få till, fick skjutas framåt i tiden. Men så kan det ju vara ibland, och jag hade tänkt mig att kunna få in det i större mängd detta år. Det tror jag att jag kommer att behöva, sett till att det dessutom är valår. 251 dagar kvar till valdagen idag.

Därför är det så välgörande att ha kunnat få några morgnar med promenader längs detta stråk och se solen gå upp. Det ger energi som kommer att behövas.

Jultomten var väldigt snäll i år, vi fick så fina ljusstakar som pryder spiselhällen hemma och ger ett varmt ljus. Tack snälla tomten!

Denna period ägnar jag mig mycket åt inläsning och förberedelser innan de flesta sammanträden drar igång igen. Denna vecka, som också är i slutet av julhelgerna, har jag färre möten och jag ska försöka få tid för träning och även lite annan läsning.

Jag tycker om att läsa böcker som ni vet, och under förra veckan så läste jag denna storsäljare som jag av någon oklar anledning inte har fastnat för på svenska, men på engelska var den en höjdare! Vilket språk och vilken historia, rekommenderas varmt!

Efter den så bytte jag genre och valde att ge 1793 en ny chans. Jag köpte den som ljudbok för ett par år sen men orkade inte med det mustiga berättandet, men nu så köpte jag den som vanlig bok och det blir en helt annan sak tycker jag. Man förflyttas till 1793 och det är bra läsning. Jag köpte även 1794 samtidigt, så den står också på tur snart. Tänk ändå så många bra böcker det finns att läsa!

Trevlig måndag!