Sommartankar

I år var det första gången jag deltog på Almedalsveckan på Gotland. Det var en bra men intensiv jobbvecka och jag fick mycket gjort under den veckan. Landade hemma på fredagen och avrundade och loggade ut mig från kontoret och gick sen på semester.

I år är första året som jag haft en lång och “vanlig” semester, dvs en utan uppgifter att göra under sommaren och utan uppgifter att tänka på som väntar när jag börjar igen. Eller rättare sagt så är det nog första gången som jag lyckas att inte tänka på jobbet, vilket är jätteskönt och vilsamt. Jag har ännu en vecka kvar på min semester och det känns riktigt skönt. Fem härliga veckors ledighet totalt. Jag och Anders har varit två veckor på Cypern för en sagolikt vilsam semester. Välgörande för oss båda att få ladda batterierna rejält. Sen har jag haft möjligheten och lusten att kunna träna i stort sett varje dag sen vi kom hem från Cypern (ja och även när vi var på Cypern förstås :)). Jag gillar verkligen att träna och gör det för träningens egen skull, inte för något särskilt lopp eller tävling.

Cypern 2014

En bild från vårt fina hotell i Limassol på Cypern!