Ny ordförande för länets största M-förening!

 

Åsa Elin

Igår kväll var det dags för årsmöte för Umeå centrala, länets största M-förening. Jag är mycket glad och stolt över att ha blivit vald till ordförande för den och samtidigt ödmjuk och tacksam för så kompetenta styrelseledamöter och föreningsmedlemmar. Elin Jonsson (på bilden) omvaldes till vice ordförande.

Det blir roligt att återigen vara tillbaka i politiken, nu här i Västerbotten. När jag var aktiv i politiken i Norrbotten hade jag flera uppdrag, på lokal, regional och nationell nivå. Som tidigare riksdagsledamot, vice ordförande för Moderatkvinnorna Sverige, vice länsförbundsordförande i Norrbotten och ett flertal uppdrag på lokalplanet också. När jag flyttade till Västerbotten för fem år sen så klev jag av från alla mina dåvarande uppdrag för att fokusera på jobbet. Så därför är det nu roligt att åter igen känna lusten till samhällsengagemanget. I kväll ska jag läsa handlingar inför mitt uppdrag i Regionkommittén i EU, så politiken är närvarande på flera plan :).

Nu är det dags att stänga datorn och promenera iväg till jobbet, verkar ha snöat i natt och temperaturen är runt behagliga nollan.

Trevlig tisdag!