Jag vet ingenting om tur

Kommunfullmäktigemåndag brukar vara en utmanande dag, inte enbart beroende på sakfrågor som diskuteras, utan jag menar mer fysiskt. Det blir nämligen en lång dag med sittande och det brukar kännas. Vanligtvis så står jag på jobbet hela dagarna, har ett höj- och sänkbart skrivbord som jag mycket sällan sänker. Utöver det promenerar jag till och från jobbet för att kunna röra på mig i vardagen. Så just nu sitter jag och ser fram emot att få tid för träning. Det stärker mig både mentalt och fysiskt, plus att det är så roligt!

 

Tur och träning

 

En av barndomens idoler är förstås Ingemar Stenmark och jag gillade redan som barn hans fokus på det han var bäst på och som vuxen förstår jag mer och mer hur han helst ville göra det och inte lägga så mycket tid på media. Detta är ett av mina favoritcitat som han yttrade och det är så himla bra! Mina barn har fått höra från mig sen de var små att “man kan allt man vill och det man inte vill det kan man inte”. Det är glädjande att de nu som unga vuxna använder sig av den devisen. Typ vad är det värsta som kan hända.

Så som sagt, det där med träning ser jag fram emot. Långa konferens- och mötesdagar är utmanande, i synnerhet fysiskt.

För övrigt kan jag rekommendera den film vi såg på bio igår, Deadpool, om man vill få ett par timmars rolig underhållning 🙂 . Det blev många skratt!