Nu har jag bestämt mig

Idag blev det av, en ny fin cykel! Har funderat och velat fram och tillbaka några dagar nu, men när jag väl bestämde mig så gick det snabbt. Bra service på Intersport och trevlig personal, cykeln är nu hemma och jag har till och med hunnit med en premiärtur trots att det ösregnar. Men som min lärare i fyran sa ” det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder”. Inte för att jag riktigt håller med, tycker visst det finns dåligt väder (precis som det regn som skvalar ner just nu här i Umeå). Men cykeln funkade perfekt trots att jag blev lite lätt överraskad över hur bra bromsarna funkade 🙂 .

Cykel

Min nya fina springare som jag ser fram emot att ha många år framöver

Känns på samma sätt som när man var liten och fick en ny cykel, vill bara cykla mycket och länge! Men, nu som vuxen så är jag inte fullt lika sugen på att bli iskall i ett ösregn. Men visst är den fin? Till och med mina färger 🙂

Trevlig tisdag!