Piff hos duktiga Umeåambassadörer

En gråmulen morgon idag med regnet som hänger i luften, men det gör inget då det är ljust ute. Sån stor skillnad ljuset gör, blir mer och mer positivt påverkad av det för varje år. Dessutom är det plusgrader så man kan nästan se snön tina bort. De flesta cykelstråk är sopade på grus och det gör det enklare att cykla. För mig som tidigare genom arbetslivet alltid varit beroende av bil för pendling så är det fortfarande efter snart tre år en ynnest att kunna cykla till och från jobbet. Det uppskattar jag verkligen. Som nu t ex, att kunna cykla hem på lunchen för att äta hemma och hinna koppla av en liten stund, vilken livskvalitet. Att kunna blogga i väntan på att lunchen ska bli klar (helt rätt inga rester idag heller) eller kunna lösa ett korsord. Trivs verkligen med det. Har en kollega som för något år sen tyckte det var kul att jag fortfarande uppskattade att kunna cykla varje dag till och från jobbet, trots att jag kanske då borde ha vant mig vid det. Men icke. Att slippa köra bil (som jag annars gillar, det ska noteras) varje dag är skönt, och att få lite vardagsmotion dessutom. Bonus!

Igår var jag till frissan för lite piff i håret och det är alltid ett par timmars skön egentid att få sitta i stolen och bli pysslad med. Jag går till Therese Wixner på Art by Wixners här i Umeå, frisörer som är duktiga och ligger i framkant av vad de gör. De är dessutom duktiga på nationell nivå och bra Umeåambassadörer, ett plus i kanten. Utöver att de är trevliga och det är en familjär stämning i salongen.

Efter frissan

Är mycket nöjd med resultatet efter gårdagens besök hos Therese!

Idag har jag rapporteringsarbete och inläsning på agendan. Har också bokat resor för de kommande veckorna som kommer att vara mycket varierande. Så i förebyggande syfte ska jag försöka hinna träna så mycket som möjligt denna vecka, så där i förskott liksom 🙂 . Det ser inte ut som att det kommer att finnas så mycket tid för sånt de kommande tre veckorna nämligen.

Men nu är maten klar!

Trevlig tisdag!