Klagar inte på regnet

Regnet har öst ner hela morgonen och fortsätter göra så, klagar dock inte alls då det vanliga i april är att det kommer tung blötsnö som tar bort det sista av snön som ligger kvar. Och då väljer jag hellre regnet. Letade fram regnstället när jag skulle cykla till jobbet i morse (på nya fina cykeln som funkade som en klocka!) och det höll tätt. Sen är det ju en himla tur att man inte är gjord av socker, då skulle det vara ett problem 🙂 .

Morgonen och fm har ägnats åt ledningsgruppsmöte kring olika processer i organisationen och hur dessa kan förbättras och effektiviseras. Bra möte med kloka synpunkter och därefter har förmiddagen ägnats åt inläsning och möte. Nu börjar det dofta gott från ugnen, värmde en köttfärsgratäng som jag tänkte kunde värma mig denna råkalla dag. Eftermiddagen kommer att innehålla ett par möten och däremellan planering och ännu mer inläsning.

Hoppas hinna med träning som jag har bokat in senare i eftermiddag också. Igår blev det ju inte den längre cykeltur jag hade tänkt mig med nya cykeln, så nu börjar det krypa i benen av längtan att röra på sig. Det är faktiskt sant att när man väl har kommit in i en regelbunden träning så saknar kroppen det om det blir för långa uppehåll mellan gångerna. Inte för att två dagar nu är så långt uppehåll förstås, men det känns att det är dags för träning! Ser fram emot det massor, och sen en lugn kväll hemma.

Trevlig onsdag!