Kul med Nordsvenskan

Har landat hemma och det är precis lika skönt som alltid. Borta bra men hemma bäst stämmer verkligen. Det har varit två bra mötesdagar i Stockholm fyllda med politik och många bra samtal. Kul att träffa många moderata vänner från hela landet med massor av kompetens och erfarenhet. Dessutom blir det många skratt och trevliga möten, politik är ju kul! 🙂 Men som sagt, mycket skönt att komma hem till Umeå också.

På promenaden från SKL till Centralen så slank jag in på NK och sju minuter senare så fick en fin väska följa med mig hem 🙂 . Som bekant så gillar jag väskor, ingen nyhet alls. Och idag unnade jag mig en ny fin sådan!

När jag kom hem och kollade posten så var det kul att läsa senaste numret av Nordsvenskan, medlemstidningen för Moderaterna i Västerbotten. Det händer mycket i länet och så var det roligt att finnas med i tidningen i egenskap av ordförande för Moderaterna Umeå Centrala!

Nordsvenskan

Kul läsning så här på kvällskvisten! 

Nu blir det en stunds nedvarvning i soffan och uppladdning inför morgondagens jobb. Det blir en mycket omväxlande dag imorgon, men mer om det imorgon.

Trevlig torsdag!