Omväxlande onsdag

Idag var det riktigt kalla vindar när jag cyklade till jobbet imorse. Ingen direkt vårkänsla då, men nu hoppas jag att det vänder. Precis som det gör varje år förstås :).

Flygresan från Bryssel igår gick bra, trots att det tog ca en timme längre tid än vanligt på flygplatsen Zaventem. Fullständigt förståeligt såklart med flera extra kontroller. Vita tillfälliga väggar var uppsatta och en tältlösning fick fungera som temporär lösning under tiden de renoverar efter terrordådet i mars. Det var starkt att titta på det och veta om alla de oskyldiga som fick sätta livet till eller blev skadade av terroristerna. Men jag kände ingen rädsla alls för egen del, faktiskt skönt får jag erkänna. Man vet ju inte alltid hur man kommer att reagera väl på plats. När vi besökte minnesplatsen för terrordåden 9/11 i New York för ett par år sen blev jag starkt berörd.

Idag har jag ägnat mig åt planering och förberedelser inför ledningsgruppens strategidagar nästa vecka. Har lite kvar att göra med det och tänkte ägna del av eftermiddagen åt bland annat det. Utöver det har det varit en hel del strategidiskussioner om infrastruktur, smarta städer och miljö. Omväxlande så det sjunger om det och ändå hänger allt ihop.

Ikväll inleds konferensen Motorways of the Sea här i Umeå, imorgon fortsätter med seminarier i Umeå för att sen fortsätta på färjan över till Vasa och där avslutas på fredag. Så det blir en intensiv fortsättning på veckan. Bara att hoppas att det blir bra väder för båttur och sen flyg hem 🙂 .

Trevlig onsdag!