Spännande och scary på samma gång

Ännu en tidig morgon för arla morgonflyg till Stockholm. Är mycket lättare att stiga upp när det är ljust ute, till skillnad mot i november eller en mörk januarimorgon. Trots det hade det förstås varit skönt att sova en halvtimme till, även om det bara var att kliva upp när klockan ringde kl fem 🙂 .

Idag jobbar jag på Stockholmskontoret som är i Region Västerbottens regi och som är medfinansierat av Umeå kommun, Skellefteå kommun, Skellefteå kraft och Företagarna. När jag klev in här i morse var det kul att se att det i stort sett var fullt i samtliga rum, det är hög användningsgrad här och det visar på att det finns ett behov av att vara närvarande i huvudstaden för att lyfta Västerbottensfrågor.

Stockholmskontoret

Ljusa och fräscha lokaler med tydlig inspiration från länet, plus att såna basfunktioner som wifi funkar utan mankemang. Sånt gillas!

Förbereder inför ledningsgruppens strategidagar och sammanställer gårdagens konferens i Östersund. Det är stora frågor för framtiden och det händer nu. På en och samma gång är det spännande att vara med om samtidigt som det är lite scary. Oaktat vad man tycker i sakfrågan så är det en intressant tid att finnas med i. Vad än det blir av och om och när det blir, så är det upp till en själv och oss att göra så bra man kan och förhoppningsvis göra det bästa av det. Det hänger ihop med ett av mina två motton – förändring är det enda som är beständigt.

Nu är tekoppen urdrucken och det är dags att fortsätta jobba,

Trevlig onsdag!