Strategidagar med ABBA

Har precis kommit hem efter ett par riktigt bra strategidagar med ledningsgruppen Tillväxt. Vi har haft intensiva diskussioner med mycket bra planering inför kommande arbete. Det är givande att finnas i ett sammanhang med bra kollegor som alla bidrar och bjuder på sitt kunnande och kompetens. Då blir det en bra slutprodukt. Vi är ännu bara i början av ledningsgruppens arbete, men efter dessa två dagar så har vi kommit en bra bit på väg.

Efter arbetet igår så gick vi tillsammans på ABBA-museet och det var riktigt roligt att se och höra barndomsidolerna 🙂 . Så sanslöst mycket bra musik de har gjort under alla år, musik som håller än idag.

ABBA 1

Ett av deras klassiska skivomslag i storformat, de var föregångare på många sätt.

ABBA 3

Efter segern i Brighton 1974, snacka om kläder 🙂 .

ABBA 4

Dockor av dem alla som såg nästan levande ut, särskilt ögonen 🙂 .

Kul att göra något trevligt tillsammans också, det blir alldeles för sällan. Bra stämning med många skratt och bra samtal även under kvällen. Det sociala är också viktigt för att sen kunna jobba ännu bättre tillsammans, då gör vi gemensamt ett bättre jobb. Skönt ändå att komma hem och landa efter några riktigt intensiva veckor. Ikväll blir det nog en tidig kväll, ljuvligt skönt att sova hemma och koppla av.

Samtidigt som jag skriver dessa rader så pågår SM-finalen i basket mellan Umeås Udominate och Luleå. Halvlek nu och Luleå leder. Som Umeåbo hejar jag på Umeå men som uppvuxen i Luleå så blir jag inte ledsen om Luleå vinner 🙂 . En salomonisk kompromiss således 🙂 . Samma duktiga finallag även förra året och då var det Luleå som vann, så nu tycker jag att det är Umeås tur. En halvlek kvar nu, spännande match.

Trevlig torsdag!