Fredag och back to work

Solen har kommit fram och trots blåst och kyla så hoppas jag nu att värmen också är på väg. Gud så man behöver ljus och värme efter en lång vinter. Väderprognoserna verkar ju lovande så nu är det bara att hoppas på att det blir så också. Har ägnat förmiddagen bland annat åt administrativt pyssel på jobbet och efter några timmars stående arbete så började jag frysa. Kallt i korridoren, så det var skönt att ta på sig jackan och cykla hem på lunchen.

Eftermiddagen ska också ägnas åt mejlboxen och en del skrivjobb som inte har hunnits med på resande fot. Men sen blir det ledigt och helg, något som känns extra välbehövligt efter dessa veckor. Det har verkligen varit full fart i nästan tre veckor. Om orken finns så blir det nog ett lättare träningspass på IKSU senare i eftermiddag. Det brukar ge energi om man väl orkar ta sig dit. Så den som lever får se helt enkelt.

Nu är det dags att go back to work och ta tag i datorjobbet.

Trevlig fredag!