Hälften jobb

Idag så känns det som att det redan blev måndag efter helgen, dessutom gråmulet och ingen direkt värme ute heller. Men det är en ny vecka och bara att ta tag i den. Vanligt jobb först idag, har en hel del analysarbete framför mig plus beredning av ärenden. Så sysslolös är man inte, det vill jag lova 🙂 .

Denna vecka är det ungefär hälften jobb och hälften politik. Det är SKL-vecka och jag ser fram emot att ha överläggningar kring aktuella frågor i kommunen, däribland EU på hemmaplan. Mer om det senare förstås. Idag eller rättare sagt ikväll är det gruppmöte med den moderata fullmäktigegruppen här i Umeå för diskussion och överläggningar om kommande och aktuella frågor på lokalplanet. Det brukar alltid vara välbesökta tillställningar, ibland är det svårt att få stolarna att räcka till. Så att det finns ett engagemang i frågorna behöver man inte tveka om.

Dessvärre behöver man inte heller tveka om att klockan rusar på morgonen och att det är dags att stänga datorn, borsta tänderna och cykla till jobbet.

Trevlig måndag!