Amy Schumer i Stockholm

Känns lite trist att det bara är fjorton grader och mulet när man har en helt ledig helg, det hade faktiskt varit riktigt skönt att få sol och värme. Men det är förstås inget att göra något åt, det är som det är. Hade en mycket lugn och stillsam lördag igår, det var välbehövligt att helt och fullt komma ner i varv och bara vila. Det blir inte så mycket av den varan under vardagarna, även om jag försöker bli bättre på att ta en sak i sänder och varva jobbet med mer träning för att må bättre och orka mer. Dessutom är det ju väldigt roligt att träna 🙂 . Men det behövs också vila, och igår var det en sådan dag.

Amy Schumer

I fredags släpptes biljetterna till Amy Schumer som kommer till Stockholm i augusti. Både jag och Anders gillar henne mycket och jag har skrattat så tårarna rinner åt henne i de shower som jag hittills har sett. Hon kör stand up och brukar alltid vara riktigt rolig med ibland en allvarsam underton, men det är då som det blir som roligast. Så kul med kvinnor som är vassa och roliga, tyvärr är det ju inte lika många som alla män som också är stand up-komiker. Men det blir fler och fler och Amy Schumer är en av de jag gillar bäst. Så vi bestämde oss för att boka biljett och unna oss att se henne live i Stockholm. Ser verkligen fram emot det!

Idag blir det också en lugn dag, har mestadels ägnat mig åt förberedelser inför studentfirandet om ett par veckor. Min “lilla” son tar studenten och det känns som en milstolpe i livet, både för sonen förstås som går ut i vuxenlivet och för mig som då inte längre har några barn i skolan. Det blir en ny fas, precis som när barnen har blivit äldre och nu vuxna. Precis som det ska vara.

Veckan som kommer är kortare än vanligt då det är söndag på måndag, dvs nationaldag imorgon. Resten av veckan är nästan helt fulltecknad av olika saker, såväl jobbmöten som politik. Det är dags för SKL (Sveriges Kommuner och Landsting) den kommande veckan och jag ska såklart förbereda mig för det, men inte just nu 🙂 .

Trevlig söndag!