Vackra vyer

Midsommarhelgen har varit helt perfekt, lugnt och skönt hemma med maken och så hade vi en trevlig stund på midsommaraftonens kväll med goda vänner så det blev många skratt innan kvällen var slut.

Behagligt väder också, trots att lördagsmorgonen inleddes med rejält regn. Då passade vi på att bara koppla av och börja se några avsnitt av serien Orange is the New Black på Netflix. Säsong fyra släpptes för nån vecka sen och igår gavs det tid för att se några avsnitt.

På kvällen blev det riktigt skönt ute så vi tog en promenad genom stan och längs älven. Mycket folk ute som verkade ha tänkt samma sak.

Umeälven

Vackra vyer i kvällssolen och trots att det var folk ute så kändes det ändå lugnt och stilla.

Kvällssol Umeälven

Umeå ligger verkligen vackert på så många sätt! Att ha älven alldeles i stan är en tillgång och det är kul att se så många människor som använder området vid älven.

Idag gör vi ett besök i Örnsköldsvik, eller Övik som vi säger. Soligt och fint väder även här och om en stund blir det att kika på Anders systerson som har fotbollsmatch. Får njuta av sommarvädret ute och ljuset. Njuter inte lika mycket av myggen, så bara att hoppas att de är lika få som hemma i Umeå 🙂 .

Trevlig söndag!