Stora kliv ut

Måndag igen och idag är det en gråmulen morgon att vakna upp till. Skönt ändå att det var så fint väder hela midsommarhelgen och att söndagen som var ledig var solig och varm. Istället för idag då det är en jobbdag tänker jag. Denna vecka är det en hel del avslutande saker att göra och även förberedande delar som ska göras inför hösten. Snart väntar semester men än är det två veckor kvar. Men nedräkningen pågår 🙂 .

Idag är det en stor dag för sonen som tar sitt stora kliv ut i vuxenvärlden. Han fick tio dagars ledigt efter studenten och idag är det dags. Säkert lite pirrigt som sig bör, men också roligt. Även för mamma 🙂 . Det känns så bra i mammahjärtat att få följa mina ungdomar vidare ut i livet och se att de hittar det de vill göra. Även om man genom livet kommer att göra en mängd olika saker av väldigt varierande karaktär så är det där första klivet så betydelsefullt.

Ser fram emot den snart stundande semestern och jag ska ta fram min checklista inför packningen till alperna, bland annat ska skavsårsplåsterförrådet fyllas på. Klarade mig utan förra året, men det var nog tack vare att jag hade med mig det. Ska också försöka få tid med rejält med träning denna vecka, nästa vecka lär det inte hinnas med så mycket av den varan. Men nu är det dags att cykla till jobbet.

Trevlig måndag!