Grattis Island!

Igår kväll var det svårt att gå och lägga sig, det gick ju inte att slita sig från fotbollsmatchen mellan Island och England. Vilken bragd de åstadkom, islänningarna! Spännande match och när det redan efter tre minuter blev mål på straff för England så kändes det lite tufft för Island, men vilken snabb replik de gav i form av reducering. Jag läste ut min bok igår, lyckligtvis innan matchen började 🙂 . Hade varit svårt att multitaska där annars. Så roligt för Island, det enda kvarvarande nordiska landet i turneringen, men samtidigt kunde jag inte låta bli att tycka lite synd om engelsmännen efter deras förlust givet att de nog redan då förstod vad som skulle komma att stå i deras tidningar och övrig media. Det blir ju liksom lite mer än “bara” en fotbollsmatch för dem, de skulle ju bara vinna detta. Men sån är idrotten och det är samtidigt roligt att visa att det går att spela bra trots att man inte är favorit. Grattis Island!

Idag blev det en kort sovmorgon, inget regn ute men mulet. Fortsätter mitt jobb med planering och förberedelser inför höstens arbete, det är ett bra sätt att komma ner lite grann i varv samtidigt som det blir lite mjukare start efter semestern sen. Lite städning i datorn också, tror jag. Men det får jag se när jag kommer till jobbet. Dags för lite frukost och sen cyklar jag iväg.

Trevlig tisdag!