Dolda och oväntade kunskaper

Det här med semester är ju helt enkelt ljuvligt, särskilt då vädret är som dessa dagar med värme, sol och blå himmel. Då passar jag förstås på att använda solstolen och läsa böcker. Bara att erkänna att jag älskar sol och värme, det gör gott för kropp och själ och jag tycker också att det blir mer och mer viktigt ju äldre man blir. Tanka energi inför hösten liksom.

Igår var första egentliga solstolsdagen på denna semester och det var skönt att vila träningsvärken litegrann 🙂 . Gillar också att koppla av och läsa de böcker som jag har på gång just nu. Dessutom finns det många bra träningspass senare på eftermiddagarna och kvällarna på Iksu och jag har tänkt försöka träna så mycket som jag har lust med under semestern. Det är verkligen roligt och ger en skön kick tycker jag. I måndags när jag körde ett pass total training så kände jag att jag orkade fler armhävningar än jag har gjort tidigare och det gjorde mig glad. Behövs inte så mycket för att göra mig glad 🙂 .

Jag och Anders kollade på Allsång på Skansen igår kväll och direkt därefter var det en hel timme med Orup och det blev lite allsång här hemma då, Orup har ju så fantastiskt många bra hits genom åren. Sjunga kan jag inte, det överlåter jag med varm hand till maken, men låttexter är det inte många som slår mig på. Av någon underlig anledning har jag alltid haft lätt att lära mig sångtexter och sen komma ihåg dem, och jag ser att det har gått i arv till dottern också. Apropå dolda och oväntade kunskaper så här i sommartid 🙂 .

En av artisterna som jag just nu lyssnar på i mina spellistor är Meghan Trainor, glad musik tycker jag, så jag bjuder på en av favoriterna just nu här.

Trevlig onsdag!