Duktiga entreprenörer i Umeå

Idag har jag provat ett par nya plagg, en längre bordeauxfärgad tunnare kappa som passade fint och så denna nya kavaj/jacka som är superbehaglig och snygg.

Vi har många bra och kompetenta entreprenörer här i Umeå och en av dessa är Evelina Boström som äger Style Level, det är därifrån jag har köpt mina nya plagg. Utöver att hon säljer snygga kläder online så är det nog bland den bästa service jag har fått på länge. Bra jobbat!

Jacka Stylelevel

Det blev båda jackorna för min del, känns roligt att ha något nytt inför jobbstarten och den kommande hösten.

Under eftermiddagen har jag cyklat till stan för ett par ärenden och passerade då Bondens marknad som inletts idag. Det var välbesökt och inte helt enkelt att passera förbi där. Visar på intresset för närproducerade varor och det brukar vara fina produkter där, även om det inte blev något inköp idag för min del. Tur att det finns några lördagar till att köpa närproducerade varor på.

Trevlig lördag!