Ego-dag avslutas tillsammans med dottern

Igår fyllde dottern 22 år och det är otroligt så fort tiden går, vilket man ser tydligast när man kollar i fotoalbum. Det känns ju inte så länge sen som båda barnen var små, men det börjar ju vara ett tag sen ändå. Hon hade en bra dag och vi ska fira henne med hela familjen nästa helg, det blir mysigt. Blir varm i hjärtat av att se henne och lillebror på fotot, känns verkligen inte som så länge sen, men det säger nog mer om mitt tidsperspektiv och möjligen tilltagande ålder tror jag 🙂 .

 

Barnen efter skidtävling

 

Som jag bestämde mig för tidigare så har jag så här på näst sista semesterdagen haft en riktig ego-dag. Jag började morgonen med en ny upplevelse för mig, ansiktsbehandling och oj så skönt det var. Avkopplande och energigivande på samma gång, inte alls tokigt att börja måndagen och veckan på det sättet. Kan rekommendera Salong Wilma som ligger mitt i stan om du är intresserad.

Salong Wilma

 

När jag var klar med det så cyklade jag förbi Löfgrens Blommor och köpte lite nytt till köket av Camilla som äger och driver butiken. Härliga höstfärger har kommit in nu och det är mina favoritfärger, till exempel vinrött/bourgogne. Har ju tidigare visat fina blomsterarrangemang av Camilla och hennes kollegor så idag blir det en bild på krukväxten som jag köpte. Är tyvärr sjukligt dålig på att komma ihåg vad blommor heter, men desto bättre på att tycka att de är fina 🙂 .

 

Camilla Interflora

 

Sen hem för att laga lite lunch innan det var dags för hårpiff hos Therese Wixner på Art by Wixners. Himla trevlig atmosfär hos dem, nästan som att vara en i familjen. Så ett tag senare så var jag klar med lite fräschare färg i håret inför hösten. Känns skönt att göra sig redo för kommande jobb och uppdrag framöver.

Art by Wixners

 

Snart ska jag och dottern ha lite mor-dotter-tid och gå ut och äta tillsammans, så otroligt mysigt att umgås med mina vuxna barn. Vi har inte riktigt bestämt var vi ska äta ännu, men restaurangutbudet här i Umeå är ju stort med många bra ställen så vi får väl se var vi landar.

Tänk om alla måndagar och veckor skulle starta så här, uppskattar verkligen att ha tid och möjlighet att få såna dagar. Fast det är klart, om det skulle hända jämt och ständigt kanske det skulle vara svårare att uppskatta det lika mycket. Eller… nej, så klart inte 🙂 . Men det är ändå så skönt att ha förmånen att kunna ta sig sån egentid och göra sig en helt egen ego-dag. Första gången för min del, men det har gett mersmak 🙂 .

Imorgon är det min sista semesterdag och jag hade tänkt kliva upp i vanlig jobbtid, eller i alla fall nästan, för att mjukstarta kropp och knopp. Har tänkt läsa en del inför höstens utmaningar, och kanhända blir det något annat också men det får jag nog bestämma senare. Mjukstart var ju tanken.

Trevlig måndag!