Dagens I-landsproblem

Känner mig klar med jobbet för idag, dags att koppla av en stund. Fick några nya garner med posten idag från Skapamer och det inspirerar att komma igång, även om jag redan hunnit börja med mitt virkprojekt så tror jag nu att det blir tredje gången gillt med färgerna. Eller vad tror ni?

Nya garner

Så nu kliar det i fingrarna av att få komma igång och se arbetet växa fram. Köpte en ny virknål i björk förra veckan och hann bara precis vänja mig vid att det var behagligt material då den hipsvips gick av. Har aldrig varit med om liknande tidigare och kan inte ens skylla på att jag virkade hårt (det brukar inte vara så våldsamt handarbete nämligen 🙂 ). Får ta fram en av mina andra vanliga virknålar tills vidare. Ja, jag vet, det är dagens I-landsproblem 🙂 .

Dottern har startat sitt tredje år på universitetet idag och hon kom hem nyss och frågade om vi skulle hitta på något tillsammans ikväll. Så självklart vill jag det, att få en mor-dotter-stund är alltid mysigt och bara att passa på så länge man kan och har möjligheten. Vi har inte bestämt vad vi hittar på, men det spelar nästan ingen roll faktiskt. Det blir bra vad än det blir.

Trevlig onsdag!