Tränar hjärnan också

Vaknade i natt av att det regnade rejält, men nu klarnar det upp och det ser ut som att solen är på väg. Gillar verkligen september och soliga, klara, vackra dagar med alla färger i naturen då sommaren övergår i höst. Min favoritmånad alla kategorier.

Hello september

Det är också en månad då alla är igång igen efter semestern och jobbet ökar farten till gasen i botten. I alla fall vissa veckor. Lugnare dagar behövs också, mitt jobb består till stor del av analyser av olika slag och för att kunna göra det på ett bra sätt behöver åtminstone jag tid för tankar och reflektioner. Kombinerat med att träna för att låta kroppen hjälpa huvudet att processa olika idéer.

För mig funkar den kombinationen bra, plus att träna hjärnan på att inte tänka på jobb hela tiden utan öva den på att koppla bort och fokusera på annat emellanåt. Som att läsa böcker, handarbeta eller se nån bra serie med Anders.

Idag är det fredag och det känns bra med den stundande helgen. Förmiddagen är fullmatad med jobb och efter lunch så samlas hela ledningsgruppen för att färdigställa en del av vår gemensamma presentation. Kanhända blir det någon fler rad om det senare, den som lever får se 🙂 .

Trevlig fredag!