Can´t stop the feeling

Vaknade ganska tidigt trots att ingen klocka var ställd och ingenting inplanerat för dagen. Skönt att vakna utvilad med en helt obokad och ledig helg framför sig. Bytte om till träningskläder direkt på morgonen för att förbereda huvudet på vad som komma skulle. Funderade lite på om det skulle bli en löpsväng eller ett besök på Iksu. Kollade vilka pass som fanns under dagen och valde mellan total training eller step. Tänkte att jag inte skulle provocera något i handleden som jag hade rejäl värk i under torsdagen, så det landade i ett konditionspass step.

Step up Iksu

Kan tipsa om de hittills skönaste träningsbrallorna jag haft, superbra kvalitet och material!

Jag är uppvuxen med dans i alla olika former och började när jag var 3,5 år med balett. Sen fortsatte jag med alla olika former som då fanns att träna, balett, jazz, modernt, fridans, stepp. Typ det mesta som gick att träna i dansväg alltså. Höll på med det tills jag var 18 år och då tränade jag som mest 8-9 danspass per vecka, varje dag var vi på Dansmagasinet.

Sen kom aerobics och gruppträning som växte fram vilket passade bättre när man blev äldre och började jobba heltid. Och så har det fortsatt, med växlande frekvens och intensitet beroende på livssituationen. Varierande träningsform som jag gillar skarpt. Samma vecka som jag flyttade till Umeå skaffade jag ett träningskort på Iksu, så det är mer än fem år sen med ett antal pass genomförda där. Kul!

Flaggor Iksu

Solen skiner här i Umeå idag och det är en vacker och härlig septemberlördag. Återstår att se vad dagen kommer att innehålla, behagligt att inte ha något inbokat eller planerat utan låta dagen bli vad den vill.

In the yarn garden cal del 1

Färdigställde första delen av mitt handarbetsprojekt igår, för den som är intresserad så finns det på In the yarn garden. Även på instagram så går det att följa en mängd olika inspirerande virkningar. Riktig avkoppling om man frågar mig.

Kan inte låta bli att bjuda på en riktig feel good-låt med Justin Timberlake, varsågod 🙂 .

Trevlig lördag!