Inte schysst att säga A utan att säga B

Jag gillar verkligen att bo centralt i Umeå, det är så smidigt att kunna cykla eller promenera till i stort sett allt och inte behöva bilen för att pendla till jobbet. Genom åren har jag alltid behövt bil för att ta mig till jobb och annat och under den tiden i livet funkade det bra att bo utanför stan, fast ändå ganska nära. Kanske är det därför som jag verkligen uppskattar att kunna cykla till jobbet och ha så nära att jag kan cykla hem på några få minuter. Trots att vi bor centralt så är det ändå lugnt i vår omgivning, även om Umeå har drygt 121 000 invånare så är det ju inte riktigt som New York i centrum 🙂 . Än i alla fall.

Alternativ cykelparkering

Har ägnat förmiddagen åt gården och fick börja med att fundera på denna intressanta cykelparkering på vår gräsmatta och i våra buskar. Den har varit där ungefär en vecka men jag har inte haft möjlighet att lyfta undan den förrän idag. Tänkte även vänta och se om cykelparkeraren kom på var hon/han ställde sin cykel. Så blev det inte tydligen.

Gräsklippning september

Klippte gräsmattan också, kanske är det sista gången för säsongen det behövs eller så blir det eventuellt en gång till. Faktiskt skönt att vara ute och pyssla på gården, även om det ständiga kriget mot ogräset är svårt att vinna. Men skam den som ger sig. Ryggmusklerna fick sig några timmars träning, så vardagsmotion är inte att förringa. Apropå det så kan jag meddela att mina vader gav sig till känna på ett högljutt sätt när jag steg upp i morse, jösses alltså. Step-passet igår var bra 🙂 .

Fick en fråga om att delta på en konferens senare i oktober som jag blev riktigt glad över, har redan börjat fundera på innehållet och jag återkommer senare med mer om vad det är och var någonstans det är. Men så mycket kan jag säga att det blir en utmaning som jag ser fram emot. Och ja, jag vet att det inte är schysst att säga A utan att säga B, men jag kunde inte hålla mig.

Höstskiftningar i trädgården

Tror att det blir ett mellanting mellan lunch och middag idag och sen kanske en promenad med Anders. Hösten är så vacker och idag är det ganska varmt och en fin dag, så man får passa på. Innan man vet ordet av är november här 🙂 .

Trevlig söndag!