Full rulle från start

Full rulle direkt från morgonen denna måndag och jag har fått en hel del gjort redan trots att det bara är lunchdags just nu. En del administrativa måsten avklarades direkt på morgonen, jag tycker det är bra att ”göra bort” sånt som inte är så jättekul för att sen kunna ägna mig åt annat. Det där med prokrastinering är inget jag föredrar således 🙂 . Bättre att göra bort sånt direkt för att liksom rensa bort det ur huvudet. Annars ligger det kvar som ett mörkt moln som hovrar ovanför en.

Bättre då med den härliga septembersolen som nu är här och värmer gott. Kände mig lite småmesig i morse då jag faktiskt tog fram handskarna när jag cyklade till jobbet. Skyllde på att jag cyklade tidigt och att det bara var 9 grader då… Gillar inte att frysa.

Ny arbetsplats

Avsatte en timme på förmiddagen för att byta arbetsplats än en gång, nu känns det bra och jag kan fortfarande knappt fatta att jag faktiskt har ett eget rum! Lyckan är total och det är en gåva att kunna dra igen dörren vid behov. Najs liksom. Jag har inga större önskemål än så.

Lunchen är intagen och det är strax dags att cykla tillbaka till jobbet igen för eftermiddagens arbete. Känner mig utvilad efter en bra helg med Anders som har gått i lugnets tecken, tror att vi båda behövde det faktiskt efter en hektisk vecka.

Ska försöka få in så mycket träning jag kan denna vecka, det är sen ett par veckor med flera resor och andra uppdrag som väntar och då lär jag inte få tid till så mycket av den varan. Vaderna gav sig till känna även i morse och lördagens step-pass gav resultat. Ska fundera på om och i så fall vad jag ska träna ikväll, men det vore skönt. Också skönt att inte ha så mycket inbokat, mera ta det som det kommer. Cyklar ju i alla fall 6 km under dagen, när jag kan cykla hem på lunchen så räntar det ju också litegrann.

Virkprojektet växer

Mitt virkprojekt växer och det är riktigt roligt att pyssla med det! Del tre avklarades igår och jag ser fram emot att fortsätta med nästa del snart.

Men nu är det dags att cykla tillbaka, lunchen är snart slut.

Trevlig måndag!