Tänk att kunna stänga en dörr

Hade tänkt köra ett träningspass på Iksu igår kväll, men så fastnade jag i handarbetet (ja inte bokstavligen alltså 🙂 ) och kände att jag var ganska trött efter en intensiv start på veckan. Till och med timmarna på eftermiddagen rusade iväg och för min del som är mest aktiv på morgonen, så brukar det inte alltid kännas så.

Filosoferade lite grann på kvällen och härledde en hel del av det till att jag faktiskt hade möjligheten att jobba ostört och t o m kunna stänga en dörr på jobbet. Det funkar extra bra för mig. Om du också brukar filosofera kring sådana frågor så kan jag tipsa om Linus Jonkman som skrivit en hel del om detta. Många tänkvärda och läsvärda rader där.

Det verkar som att det blir handskar på även idag, bara 7 grader så här på morgonen. Det ser ut som att det kan spricka upp senare under dagen och då blir det ju fint väder och högre temperaturer, bara att hålla tummarna. Tidningarna är genomgångna och det är snart dags att cykla iväg till jobbet, idag med sällskap av Anders som börjar samtidigt som jag gör.

Sent i eftermiddag ser jag fram emot ett yogapass, det är en av de tyngsta och mest intensiva yogapass jag varit på och jag ska erkänna att de första gångerna var det med lite ambivalenta känslor som jag gick dit. Känslan av att vara ett oavfrostat kylskåp med frysfack infann sig snabbt, men det känns bättre för varje gång och jag behöver definitivt både styrkan och smidigheten som yogan ger.

Dags att cykla iväg, jobbet väntar!

Trevlig tisdag!