Man får laga efter läge

Svisch och så var det redan lunch. Väntar på att maten ska bli klar, skönt att ha rester från igår kvar. Hoppas hinna med att boka lite ego-tid också längre fram under hösten, typ frissan och sånt 🙂 . Där är det bra att vara ute i god tid så man får en tid som passar in i allt annat. Therese på Art by Wixners är eftertraktad!

Ser i almanackan att hösten blir intensiv och om det fortsätter så här så är det snart dags att börja prioritera tuffare. Mer intensiv än vanligt alltså och jag har faktiskt blivit bättre på att tacka ja bara till sånt som jag verkligen vill göra, inte sånt som jag känner att jag kanske ”borde”. Lärdom som kommer med åren tänker jag.

Denna vecka är jag på hemmaplan och ska verkligen försöka få in så mycket träning som möjligt, de kommande veckorna efter det ser det inte ut som att jag kommer att ha samma möjligheter. Då får man lösa det på annat sätt, 7-minuterspasset via en bra app i mobilen gillar jag och den funkar att köra även på ett hotellrum. Är du nyfiken på den så sök efter 7MWC i app store eller motsvarande för android. Man får laga efter läge helt enkelt.

Får jag en stund över på lunchen så ska jag använda det till min sorts mindfulness – virkningen 🙂 .

Trevlig tisdag!