Kanske strejk imorgon

Framme i Bryssel och denna gång så var det inga förseningar, gillar att flyga med SAS som har trevlig och serviceminded personal. Checkat in på hotellet och fick info om att det förmodligen blir strejk här imorgon, återstår att se om den hinner blåsas av eller om flygbussen går ändå. Just nu verkar det som att det blir strejk.

EU parlamentet

Hoppade av bussen några stationer tidigare och tog en skön promenad på en kvart i ett ljummet Bryssel, förbi EU-parlamentet bland annat. Jackan behövdes hemma i Umeå med +13 grader, men inte här där det är +22. Najs liksom.

Tror att jag denna gång faktiskt ska unna mig en bit mat nu på kvällen, vanligtvis så brukar jag bara vilja koppla av på hotellrummet, men då brukar jag också landa senare än idag. Börjar kurra lite i magen ?.

Trevlig onsdag!