Fram med mössa och vantar

Så här tidigt på morgonen är det inte många plusgrader och snart är det dags att cykla till jobbet, närmare bestämt bara en enda. Fram med mössa, handskar och halsduk. Och sadelvärmaren 🙂 . Hoppas att kylan håller sig borta ännu ett bra tag. Det verkar ändå som att det blir en fin dag, solen verkar vara på väg fram.

Ska ägna förmiddagen åt förberedelser av eftermiddagens möten som uteslutande kommer att handla om omvärldsfrågor. Det blir bra. Sen ser jag fram emot kvällen då jag äntligen ska få bli ompysslad hos Therese på Art by Wixners. Det blir skönt. Och framför allt synnerligen välbehövligt efter sommaren.

Denna vecka är jag på hemmaplan sånär som på en sväng till Stockholm för möte på SKL. Annars är det så skönt att sova i egen säng och kunna cykla till jobbet.

Nej, nu rusar klockan och det är dags att göra klart det sista innan jobbet.

Trevlig måndag!