Härlig höstpepp

Åh vilken bra avrundning på måndagskvällen! Ett välbehövligt besök hos Therese på Art by Wixners som jag väntat på.

asa-efter-frissan

Det kändes riktigt bra att bli lite mörkare med mer färg i håret igen, känns som en bra höstpepp. Håret kändes också mjukt och smidigt igen och börjar faktiskt bli ganska långt. Mycket snygg färg, men den är inte fullt lika röd som bilden visar. Bara nästan 🙂 .

asa-fore-frissan

Har varit mycket nöjd med min hårfärg men det är kul att ändra sig lite emellanåt 🙂 . Här är innan Therese worked her magic.

Nu väntar en stund i soffan innan det är dags att sova. Känns som att det blir en tidig kväll denna intensiva måndag. Fika, hoppa i min sköna nya one-piece och kanske virka något varv på mitt projekt framför teven med maken låter väl som en behaglig kväll.

Trevlig måndag!