Högtidligt upprop

Ännu en kall men vacker morgon och det ser ut som att det varit någon minusgrad i natt. Känns bra att ha bokat resa med familjen under julledigheten, då är det nedräkning till värmen 🙂 .

Idag väntar en dag med en hel del att göra, jag har mycket förberedelser som ska avklaras innan dagen är slut. Plus de sedvanliga dagliga jobbrutinerna förstås. I morgon och på torsdag åker jag en sväng till Stockholm för ett flertal möten och en konferens om integration och arbetsmarknad. Det är sen handläggarmöte med Regionkommittén och SKL-möten. Så det lär bli fullspäckat. Men förstås kul och givande.

Blir lite smått nostalgisk av att tänka att det i dag är sex år sen som jag deltog på det högtidliga uppropet i Riksdagen och valdes in som ledamot på plats 349. Den dagen kommer alltid att ha en särskild plats i hjärtat. Att bli förtroendevald till landets högsta folkvalda organ är något som jag alltid kommer att vara ödmjuk och stolt över.

Dags att dra igång dagens jobb och hoppas att solen så småningom kan värma höstluften också.

Trevlig tisdag!