På väg igen

Ännu en tidig morgon på flygplatsen i Umeå på väg till Stockholm. Det började ljusna för en stund sen och kändes kyligt med tre minusgrader när jag åkte hemifrån. Så himla skönt att bo centralt och ha en stadsnära flygplats, det tar typ tio minuter med taxi hemifrån.

På väg till Stockholm

Ändå skönt att inte behöva ta det allra tidigaste planet.

Idag väntar en intensiv mötesdag som inleds med konferens om EU 2020 kopplat till integration och arbetsmarknadsfrågor. Därefter lunchmöte med svenska delegationen i Regionkommitten som följs direkt av handläggarmöte för CIVEX-utskottet som jag sitter i. Hoppas hinna få en liten stunds paus sen för incheckning på hotellet innan kvällens gruppmöte på SKL börjar. Blir som vanligt trevligt att träffa moderata kollegor från hela landet.

Igår var jag rejält trött på kvällen och ställde faktiskt in mitt tänkta träningspass. Körde istället en lite kortare runda hemma framför teven innan kvällsduschen. Ibland blir det så. Brukar känna efter om det är latmasken som tittar fram men igår kändes det inte som det.

Snart dags för boarding så jag får säga på återhörande lite senare.

Trevlig onsdag!