Eldjägarna och sista paret ut

Har haft riktigt utmanande veckor under september på resfronten, men å andra sidan mycket intressanta och inspirerande. Det har blivit många timmar på olika flygplan som jag har ägnat åt att läsa flera böcker. Av nån anledning så är det som att det då ges utrymme för hjärnan att fritt forma tankar och idéer, så det blir liksom aktiv avkoppling från jobb och politik.

Just deckargenren verkar vara extra bra för hjärnan, har läst några böcker av Mons Kallentoft som jag läst det mesta av. Denna gång blev det ”Eldjägarna” och ”Jordstorm”, kan rekommendera dem bägge även om jag gillade Eldjägarna lite mer. Just nu har jag kommit en bit in i ”Sista paret ut” av Arne Dahl, en annan av de författare jag gillar. Spännande och intelligenta nät som vävs ihop innan boken är slut.

I fredags hade vi många vänner hemma hos oss för trevliga samtal och umgänge på kvällen, så kul att i stort sett alla kom och gjorde vår inledning på helgen bra. Lördagen ägnades helt åt vila, ja mental vila i alla fall för jag och dottern gjorde ett besök på gymmet på Iksu för en genomkörare av hela kroppen. Oj så jag hade längtat efter det, har ju inte haft tid att träna ordentligt på de senaste veckorna. Idag har vi båda rejält skön träningsvärk lite här och där 🙂 . Najs!

Igår kväll besökte vi goda vänner för lite prat och en himla massa skratt, magmusklerna fick jobba rejält 🙂 . Man säger ju att ett gott skratt förlänger livet och efter igår så borde vi åtminstone fått några år extra i så fall.

Söndagen har bjudit på vackert höstväder, så jag och Anders gick en långpromenad tillsammans. Man vill ju passa på att vara ute innan det blir ruskväder och kallt. Dessutom var det skönt att röra på sig och få lite uppmjukning av stumma ben sen igår 🙂 . Den kommande veckan är till största delen på hemmaplan, så jag hoppas få tid till mer träning under oktober.

Imorgon är det måndag såklart och då väntar först jobb på kontoret innan eftermiddagen ägnas åt några olika möten. Mer om det senare.

Trevlig söndag!