Som en hare på E4

Oj så hårt jag har sovit i natt, helt otroligt. För att citera en vän – som en hare på E4:an 🙂 . Slut citat. Det känns i kroppen att det har varit mycket resor de senaste veckorna och som jag skrev igår var det så skönt att få ett par timmars bonustid hemma, istället för att sitta på Arlanda och vänta. Guld värt. Vaknade av samma känsla som i Stockholm igår, att vara tvungen att fundera en stund på var jag var och vilken dag det var när klockan ringde. Lyckligtvis kom jag på det ganska snabbt, men just den erfarenheten är att då har det varit mycket för kropp och knopp ett tag. Extra skönt och välbehövligt med en ledig helg som stundar.

Det verkar ha regnat i natt, så det blir till att cykla försiktigt till jobbet snart. Det kan vara förrädiskt med halkan som kan komma när som helst. Verkar ändå vara flera plusgrader och kanske kommer även solen fram så det blir en fin dag. Oj så skönt med fredag dessutom.

Happy friday dance

Bjuder på en glad fredagsbild också och ser att det är dags att cykla till jobbet!

Trevlig fredag!