Produktiv förmiddag

Är nöjd över att ha haft en riktigt produktiv förmiddag på jobbet. Tror det blir så när det går att stänga dörren och verkligen ha förmånen av att kunna sjunka in i och fördjupa sig i analyser. Det gillar jag. Fick mycket matnyttigt med mig från mina samtal med vänner och kollegor denna vecka, i synnerhet inspel från hela landet. Att kunna sen lägga ett pussel med saker och skeenden som kan vara bra för Umeå är en av grejerna jag gillar med mitt jobb.

Underbart vackert väder också denna fredag, soligt och fint. Blir bara några korta rader här just nu i väntan på att maten blir klar. Sen ska jag fortsätta med inläsning och planering inför den kommande veckan. Ser verkligen fram emot att kunna tillbringa den på hemmaplan och förhoppningsvis få mer tid för träning.

Nu är det lunchdags!

Trevlig fredag!